Jeg blev for nogle år siden anbefalet at anskaffe mig et omvendt osmose apparat, da det fjerner alle partikler i vandet. Det fjerner dog også de essentielle salte, som er naturligt i vandet, og som vor krop faktisk har brug for. Hvis man drikker helt fuldstændigt rent vand i store mængder så kan man faktisk afsalte kroppen, således at kroppen ikke kan binde vandet længere. Det vil sige, at man kan drikke sig til væskemangel. Den vandrensemaskine jeg har hjemme og anbefaler til folk har indbygget et mineral-filter, som tilfører de 5 mest fundementale salte til vandet efter at det er renset. Derudover så anbefaler jeg, at man salte sin mad med naturlige salte. Det kunne være himalayasalt, havsalt eller lignende. Jeg vil råde folk til at holde sig fra den salt man kan købe 500 gram af i supermarkedet for 4.95kr. (Salt/NaCl med jod, som kommer fra en fabrik). Jeg syns det smager dårligt og tror ikke det er sundt for kroppen. Tværtimod.

Det firma der laver vandmaskinen har allerede en hjemmeside, så denne linker jeg til, så du selv kan gå ind og tage et kig på hvad omvendt osmose er, de tekniske specifikationer på maskinen etc.

https://wetality.com/da/water/wetality-water-products/

Hvis du finder spørgsmål til selve apparatet, som du ikke finder svar til inde på hjemmesiden via linket, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive mig en mail.