Det hele startede med en corona-epedemi, hvor jeg til en start syns det var fint om Kina fik grus i maskineriet da jeg aldrig har været fan af kommunismen. Da virus så kom til Danmark og vi blev lukket ned på ubestemt tid da håbede jeg på en snarlig vaccine, så mine flyaktier kunne komme op af flyve igen.

Da så mink-sagen kom fandt jeg ud af at der var noget helt galt. På den ene tv-kanal spurgte mink-avlerne om de ikke kunne vente en uge med at slå deres besætninger ned, da de så var fremme i pælsningssæsonen. Det kunne de ikke for så ville det medføre en smitterisiko, da der ville være virus i pelsene bagefter de var taget af minkene. På en anden tv-kanal spurgte nogle mennesker om det ikke var en smitterisiko med alle de døde mink der lå på vejene rundt om i landet tabt under transport, når rotter, ræve, rovfugle etc. ville begynde at spise de døde mink. "Nej, der var ikke virus i døde mink, så de udgør ingen fare". Da blev jeg klar over at der var noget helt galt et eller andet sted. Og så begyndte min tur for alvor. Jeg begyndte at læse artikler, se videoer, dokumentarer og hvad jeg ellers kunne komme i nærheden af om ting som jeg syns var interessante omkring Corona. Det stod mig snart ret klart at der var noget rigtig stort der blev orkestreret på en eller anden måde. At nogen ønskede at sprede denne "Corona-panik" i verdens befolkninger.

Jeg var på det tidspunkt meget alene i min opfattelse af, at der var noget galt. Jeg kom i kontakt med andre i lokalmiljøet, som også var skeptiske og vi mødtes til en start ugentligt og gik fakkeloptog i byen. Gennem en af disse mennesker, kom jeg senere i kontakt med en tidligere soldat fra krigen i Afghanistan. Ham tog jeg snart over til og tilbragte en weekend sammen med. Vi snakkede vidt og bredt. Eller primært han snakkede og jeg lyttede for jeg forstod han havde været kritisk i mange år. Faktisk helt tilbage fra 2013, hvor han fandt ud af at krigen i Afghanistan var baseret på løgne.

Under vores mange samtaler, da fortalte han mig at jeg måtte få gjort noget ved mit drikkevand. At vi havde dårligt drikkevand i Danmark. Min første tanke var, at han ikke forstår hvad han snakker om, for jeg er vokset op med at vi har det bedste drikkevand i verden. Men min næste tanke var, at det var jeg nysgerrig på, så jeg lyttede. Flour og pesticider var de primære sundhedsfarer i vort drikkevand. Pesticider bliver brugt på markerne og blev indført i Danmark kort efter Anden Verdenskrig. Pesticid er et flot ord for gift. Flour-stoffer findes i mange former og bliver brugt i industrien på mange måder. Flour ophobes i kroppen over tid, for det er meget meget svært for kroppen at skille sig af med flour-stoffer. Flour-stoffer går ind og beskadiger kroppens forskellige nervesystemer. Hjernen er et komplekst organ bestående af virkelig mange nervebaner. Så hvis flour-stoffer beskadiger vort nervesystem så har det potentielt en fordummende effekt på os.

Da jeg Googlede Flour og dets giftighed, da fandt jeg at det var lige så giftigt som arsenik og at flour blev brugt i rottegift.

Jeg besluttede mig kort tid efter at jeg ville i gang med at rense mit drikkevand. De anlæg jeg havde hørt om kostede omkring 10.000 kr. eller mere og det havde jeg ikke på det tidspunkt, så jeg besluttede mig for at bestille en fordamper hjem fra Tjekkiet, som kunne lades med 4L vand fra vandhanen, som den så varmede op og dampen blev ledt igennem en kondensator, hvor vanddampen blev fortættet og kom tilbage på væskeform for dernæst at komme igennem et filter af aktivt kul. Dette system rensede vandet virkelig godt, men fandt ud af at det tog omkring 3 timer at lave 4L rent vand samt at strømprisen gjorde at vandet blev ret dyrt. Når jeg efter endt fordampning så ned i det kar, hvori jeg til en start havde lagt de 4L vand, da så jeg efterfølgende et tyndt mørkegråt lag snavs, som jeg tog på en finger og smagte på. Det smagte afskyeligt. Skarpt og væmmeligt. Dette fik jeg over tid samlet sammen så jeg i dag har en lille glaskolbe med en god del af det grå affaldsslam, som er i vort drikkevand.

Dette system brugte jeg indtil en dag jeg kom i kontakt med et par, som jeg var begyndt i terapi hos. Terapi om personlig udvikling. Det startede med, at jeg hørte igennem en jeg mødte igennem networking, at der var et par terapeuter der havde en NASA-maskine, som var udviklet til at analyserer på de mennesker, som var udset til at komme ud i rummet. Jeg var nysgerrig, så jeg besøgte disse terapeuter igennem længere tid og fandt deres viden og teknikker særdeles brugbare for mig og min personlige udvikling. De hjalp mig med at se mange af mine traumer fra tidligere i mit liv i øjnene og derigennem påbegynde at healing af mit sind. Jag havde i mange år været plaget af stress som havde plaget mig igennem at spænde min krop op for det meste i skulder og nakke. Jeg havde over en længere årrække brugt det etablerede system til at prøve at hjælpe mig, men vi ledte efter det forkerte, for jeg troede det var min krop som havde en defekt. Jeg fandt igennem alternativ behandling ud af, at det min krop reagerede på var stress, angst og ubearbejdede traumer fra tidligere i mit liv.

På et tidspunkt i en af vores mange samtaler kom snakken også ind på kost og ernæring. Jeg vidste godt, som gammel eliteidrætsudøver, at min kost var vigtig, men de havde alligevel nogle interessante tilføjelser som jeg var nysgerrig på. Og så fortalte de, at de var med i et multi-level-marketingsfirma, som solgte CBD-olier og andre alternativer til den "normale medicin", som man fik når man gik til lægen eller på apoteket. De solgte også vandrensningsmaskiner. et omvendt osmose anlæg med i alt 7 filtre. Dette anlæg ikke blot rensede vandet igennem den proces jeg var interesseret i, omvendt osmose, men anlægget tilføjede også 5 slags essentielle salte og blødgør vandet så det er lettere at optage i vores krop. Jeg fik et vennepar i mit lokale netværk til at kigge på det rent tekniske, og manden sagde, at det var toppen af poppen. Ligesom jeg havde på fornemmelsen allerede. Jeg havde vist allerede bestilt min maskine og venneparret fulgte hurtigt efter. Jeg kunne mærke at dette var noget virkeligt stort jeg nu var blevet et del af. At kunne hjælpe folk omkring mig til at få rent drikkevand. Noget som jeg havde indset var overordentligt vigtigt for vores generelle sundhed. Vores krop består af omkring 80% vand så det måtte være meget vigtigt for vor krop. Vand renser vor krop og vand transporterer også næringsstoffer rundt i vor krop. Hvis den vand vi drikker ikke er ren, så kan vi ikke rense vor krop ordentligt. Lidt ligesom at vaske op i beskidt vand. Din service bliver aldrig helt ren. Når så man også finder ud af at flour-stoffer ophobes i kroppen og lukkes ud af industrien så var der ikke andre veje for mig end at finde ud hvad jeg kunne gøre derfra hvor jeg nu stod, for jeg var besluttet på at tage ansvar for mit eget liv.